Wat is Rent ’n Play?

Rent ’n Play is een jong bedrijf dat zich richt op het organiseren van FIFA toernooien.
Ons doel is om FIFA toernooien te organiseren voor gamers die graag hun skills willen laten zien maar vooral ook om iedereen een leuke dag te bezorgen!
Of je nu goed of slecht bent in het spel FIFA maakt helemaal niets uit, met onze FIFA toernooien zorgen we er voor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

Bij Rent ’n Play zijn de mogelijkheden eindeloos, zo hebben wij alles in huis voor een geslaagd toernooi of feestje. U hoeft zelf nergens voor te zorgen of aan te denken, dat doen wij voor u. Wij verzorgen het complete toernooi tot aan de prijzen toe!
Verder is het natuurlijk mogelijk om Rent ’n Play in te huren voor privé evenementen, bijvoorbeeld op kinderfeestjes of een gezellig buurtfeest. Rent ’n Play geeft nèt dat beetje extra!

We hebben maar liefst 20 Sony Playstations 4 met 32″ LED televisies en natuurlijk de nieuwste versie van de altijd populaire game FIFA voor u klaar staan om een fantastisch game evenement neer te zetten.
Uiteraard begeleiden we het gehele toernooi zodat u echt helemaal niets hoeft te doen. Als kers op de taart gaan de nummer 1, 2 en 3 ook nog eens met een leuke prijs naar huis, zo heeft iedereen gegarandeerd een fantastische dag!

Fifa Toernooi? Wat is het?

Laten we beginnen bij het begin, FIFA is natuurlijk de internationale organisatie van het voetbal.
EA Sports heeft hierbij de gelijknamige game FIFA ontwikkeld, deze game is erg populair onder de gamers en is een van de beste, zoniet de beste voetbal game wat er op de markt is.

Elk jaar komt er een nieuwe versie van het spel uit, nieuwe spelers komen erbij en de graphics gaan natuurlijk ook vooruit. Op dit moment is dat FIFA 18.
Met dit spel speel je als team tegen een ander team, je speelt dus net als in het echt de wedstrijden op de (spel) computer. Wij hebben hier toernooien bij geschreven zodat een hele groep tegen elkaar kan spelen en uiteindelijk de beste over blijft. Je kunt dit toernooi het beste vergelijken met een Europees of Wereldkampioenschap.

Fifa Toernooi

Verloop Fifa Toernooi

 • Groepsfase

  De deelnemers worden ingedeeld in groepen en spelen allemaal een keertje tegen elkaar.

 • Finale Ronde

  Na de groepsfase gaan de nummers 1 en 2 van iedere groep door naar de finale ronde, dit is een knock-out systeem.
  De afvallers liggen helaas uit het toernooi maar voor hen is er nog wel de mogelijkheid om voor de lol te blijven spelen.

 • De troostfinale en de grote finale

  Uiteindelijk komen we bij de wedstrijden waar de prijzen verdeeld gaan worden, om te beginnen de troostfinale, dit is de wedstrijd waarin wordt gestreden om de 3e plaats. Deze wedstrijd wordt live op het grote scherm gespeeld zodat iedereen mee kan kijken.
  Na deze wedstrijd gaan we de grote finale spelen, ook deze wordt gespeeld op het grote scherm. Tijdens deze finale zetten we de kleine schermen uit zodat iedereen de finale kan gaan kijken, dit zorgt altijd voor een goede sfeer!

 • Prijsuitrijking

  Wanneer alle wedstrijden gespeeld zijn zijn we toe aan de prijsuitreiking, de nummers 1, 2 en 3 krijgen van ons een prijsje. De winnaar van het toernooi mag ook nog eens mee doen aan ons Mastertoernooi! Op dit toernooi die wij speciaal voor alle winnaars organiseren zijn grote prijzen te winnen.